Gratis intake via het intake-formulier

Intake via het intake-formulier is altijd gratis. De intake is bedoeld om globaal kennis te nemen van uw juridisch probleem of uw rechtspositie, zodat wij u kunnen mededelen wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens de intake bekijken wij hoe groot de kans van slagen is, zodat u niet onnodig (proces)kosten hoeft te betalen.

Liever een intake op een andere wijze? Kies voor de intake via e-mail of voor de persoonlijke intake.

Lees onze Privacyverklaring.

Met onderstaand formulier sluit u een overeenkomst. Binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst kunt u deze zonder opgaaf van redenen herroepen. Daarna mag u de overeenkomst niet meer intrekken zonder ons een vergoeding verschuldigd te zijn.


Het online intake-formulier

  Uw handtekening


  Zodra wij het intake-formulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging en nemen wij uw intake in behandeling. Vervolgens krijgt u per e-mail een voorstel.

  Voorstel

  U ontvangt binnen 24 uur een voorstel wat wij voor u kunnen betekenen met een daarbij behorend tarief. Het voorstel is vrijblijvend en volledig gratis. U kiest of u het voorstel accepteert of dat u het voorstel afwijst. Zie meer over de Tarieven van Kilese.

  Vaste prijsafspraak

  Als u het voorstel accepteert, ontvangt u een opdrachtbevestiging. In de opdrachtbevestiging is de vaste prijsafspraak opgenomen. De prijs voor deze opdracht staat vast en kan niet meer worden verhoogd.
  Rechtsbijstand tegen verkeersboetes is gratis. Altijd.

  Aanbetaling

  De prijs wordt in twee termijnen betaald. De eerste termijn is de aanbetaling. De tweede termijn is de eindafrekening. De aanbetaling moet worden voldaan voordat de opdracht aanvangt. Een opdracht zal niet eerder aanvangen dan wanneer de aanbetaling is voldaan. De eindafrekening wordt pas voldaan zodra de opdracht is voldaan. Deze regeling is niet van toepassing i.g.v. Rechtsbijstand tegen verkeersboetes.
  Lees meer over Betalen bij Kilese Rechtsbijstand.

  Eindafrekening

  Zodra de opdracht is voldaan, krijgt u een email met daarin de eindafrekening. De eindafrekening moet binnen 14 dagen worden betaald. Hoeveel u moet betalen, vindt u terug in de afspraakbevestiging en in de eindafrekening. Rechtsbijstand tegen verkeersboetes is gratis. Altijd.
  Lees meer over Betalen bij Kilese Rechtsbijstand.