Gratis intake via email

Intake via email is altijd gratis. De intake is bedoeld om globaal kennis te nemen van uw juridisch probleem of uw rechtspositie, zodat wij u kunnen mededelen wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens de intake bekijken wij hoe groot de kans van slagen is, zodat u niet onnodig (proces)kosten hoeft te betalen.

Liever niet een intake via email? Kies voor: het intake-formulier of de Persoonlijke intake

Verstuur uw email direct naar info@kilese.nl

Of mail ons uw juridisch probleem in de volgende stappen:

1. Open uw email programma online of op uw laptop, tablet of computer.

2. Geef in uw email een omschrijving van uw juridisch probleem.

3. Vermeld – naast uw juridisch probleem – altijd de onderstaande gegevens:

– Uw naam: voorletter(s) en achternaam
– Uw adres: straatnaam + huisnummer, postcode en plaats
– Uw telefoonnummer
– Uw geboortedatum + geboorteplaats (i.v.m. de machtiging)

4. Neem zoveel mogelijk bijlagen op in de email. Dit is belangrijk. Vergeet de email niet te voorzien van bijlagen, zoals brieven, dagvaardingen etc. Dit mogen foto’s of ingescande documenten zijn.

5. Verstuur de email naar info@kilese.nl

Zodra wij uw email hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging en nemen wij uw intake in behandeling. Vervolgens krijgt u per e-mail een voorstel.

Voorstel

U ontvangt binnen 24 uur een voorstel wat wij voor u kunnen betekenen met een daarbij behorend tarief. Het voorstel is vrijblijvend en volledig gratis. U kiest of u het voorstel accepteert of dat u het voorstel afwijst. Rechtsbijstand voor verkeersboetes is altijd gratis. Zie meer over de Tarieven van Kilese Rechtsbijstand.

Vaste prijsafspraak

Als u het voorstel accepteert, ontvangt u een opdrachtbevestiging. In de opdrachtbevestiging is de vaste prijsafspraak opgenomen. De prijs voor deze opdracht staat vast en kan niet (achteraf) worden verhoogd.

Aanbetaling

De prijs wordt in twee termijnen betaald. De eerste termijn is de aanbetaling. De tweede termijn is de eindafrekening. De aanbetaling moet worden voldaan voordat de opdracht aanvangt. Een opdracht zal niet eerder aanvangen dan wanneer de aanbetaling is voldaan. De eindafrekening wordt pas voldaan zodra de opdracht is voldaan. Lees meer over Betalen aan Kilese Rechtsbijstand.

Eindafrekening

Zodra de opdracht is voldaan, krijgt u een email met daarin de eindafrekening. De eindafrekening moet binnen 14 dagen worden betaald. Hoeveel u moet betalen, vindt u terug in de afspraakbevestiging en in de eindafrekening. Lees meer over Betalen aan Kilese Rechtsbijstand.