Annuleren en Kilese

Over annuleren doen wij niet moeilijk en het is soms zelfs volledig kosteloos.

Annuleren voordat u een opdrachtbevestiging hebt ontvangen

U heeft een voorstel van een vaste prijsafspraak ontvangen. U heeft nog niet betaald en u hoeft dat ook nog niet te doen. Over annuleren doen wij niet moeilijk en het is volledig kosteloos.

Hebt u nog geen voorstel van een vaste prijsafspraak ontvangen en u wilt annuleren? Wij adviseren u om het voorstel van de prijsafspraak af te wachten. U bent niet verplicht om het voorstel te accepteren en het voorstel is volledig gratis. Zie meer over de Intake bij Kilese.

Annuleren nadat u een opdrachtbevestiging hebt ontvangen

U hebt een opdrachtbevestiging ontvangen en u wilt annuleren. Wij zijn met u een opdracht overeengekomen. Deze opdracht is per email bevestigd en u hebt wellicht de aanbetaling al voldaan. Annuleren is in dit geval niet kosteloos. Over annuleren doen wij niet moeilijk, maar wij hebben wel kosten moeten maken voor uw opdracht. Daarom brengen we kosten in rekening. Deze kosten bedragen 20% van het totale honorarium. Zie meer over de Tarieven van Kilese.

Annuleringsmogelijkheden

Een annulering kunt u op twee manieren doorgeven. U kunt ons mailen naar info@kilese.nl of gebruikmaken van het annuleringsformulier.
Vermeld in uw email of in het annuleringsformulier altijd uw referentienummer.
Zodra wij uw annulering hebben ontvangen, krijgt u van ons een annuleringsbevestiging per e-mail.

Lees meer over de Tarieven van Kilese.
Lees meer over de Intake bij Kilese.
Lees meer over Betalen aan Kilese.
Lees meer over de Rechtsgebieden van Kilese.